RidgeHaven

The owners of 'RidgeHaven' described writing their “wish-list” for their new home as “like preparing the best letter to Santa ever!” Designed and constructed entirely to meet the clients’ unique specifications, this is an efficient, streamlined home that perfectly suits the requirements of the professional couple that call it home.

Downstairs, open plan living and dining areas flow from the bespoke chiefs’ kitchen, which is complete with a large, walk-in pantry. Pitched and coffered ceilings and a custom designed fire surround created a grand ambience in the living room.

The spacious master bedroom is complete with a large walk-in robe, and the ensuite is generous and luxurious. The sizable laundry provides direct access to the attached garage.

Upstairs are three double bedrooms and a large, stunning bathroom, complete with claw-footed bath. The balcony allows the owners to enjoy the panoramic views offered by the property.

Making the tree change was a nerve-racking decision for the clients. Working in banking, they had heard many examples of building going bad, however, now their construction is complete, they couldn’t be happier with their new home.

So here we are at the end of our journey, absolutely enthralled with our new home.
— Alex and Wayne, 'RidgeHaven'